joi, 3 ianuarie 2013

Redirectioneaza 2% pentru Gabriela Tudorache

2013 - PROCEDURA DE REDIRECTIONARE A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT:

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2012, completati si transmiteti, pana la data de 25 mai 2013, doar unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

a) daca aveti doar venituri din salarii: DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 230 si completati, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2013, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2013, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
 Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia ""Salveaza o inima""
Cod de identificare fiscala: 31015982
Cont bancar (IBAN): RO05BTRL00701205W82870XX

2 comentarii:

Monica spunea...

Of, sper sa fie bine doamna

Infiintare Firma spunea...

Interesant blogul dumneavoastra. Sper sa mai postati! :)