Cum poti ajuta

2013 - PROCEDURA DE REDIRECTIONARE A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT:
Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2012, completati si transmiteti, pana la data de 25 mai 2013, doar unul din cele doua documente de mai jos, in functie de situatia in care va incadrati:

a) daca aveti doar venituri din salarii: DESCARCATI DE AICI DECLARATIA 230 si completati, citind cu atentie instructiunile de la final. Anul la care se face referire in declaratie este 2013, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2013, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia ""Salveaza o inima""
Cod de identificare fiscala: 31015982
Cont bancar (IBAN): RO05BTRL00701205W82870XX
Doneaza online prin intermediul Asociatiei ""Salveaza o inima"" serviciu oferit de Mobil Pay de la Netopia
Doneaza

BRD – Ploiesti , Str. Bahluiului , nr. 16

RO49BRDE300SV90134183000 (RON)

RO37BRDE300SV90134423000 (EUR)

SWIFT : BRDE RO BU

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001 (RON)

RO60RNCB0623123175680002 (EUR)

SWIFT : RNCB RO BU

BT – Banca Transilvania – Ploiesti , Str. Valeni , nr. 18 , Sucursala AG 9 Mai

RO07 BTRL 0300 1201 F865 57XX (RON)

RO79 BTRL 0300 4201 F865 57XX (EUR)

SWIFT : BTRL RO 22 PHAPune acest banner la tine pe blog/site

Cod BANNER-HTML 
<a href="http://gabrielatudorache.blogspot.com/" target="_blank"><img height="500" src="http://3.bp.blogspot.com/-H29ux_QLzB4/TzYV4K_pmTI/AAAAAAAADG0/iGuFWmhXXSU/s1600/banner2.jpg" width="300" /></a>
Distribuie pe facebook link-ul blogului pe peretele d-voastra sau in grupuri sau pe peretele prietenilor d-voastra sau dati like pagini Ajut-o pe Gabriela sa vada!

Lipeste sau distribuie afisul meu


11 comentarii:

Tina Ina Valley Valley spunea...

Sunt alaturi de tine ....Te rog ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine...Si eu am o poveste trista si credinta,rugaciunea,increderea ma mentin pe linia de plutire...
Am postat bannerul pe pagina mea de facebook si pe blogul meu valentinaghidculinar.blogspot.com si sper din suflet ca semenii nostri sa fie alaturi de tine...
Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA FIE CU TINE!

Ady spunea...

Va multumesc foarte mult pentru incurajarile voastre . Acum stiu ca nu sunt singura si ca pot conta pe sprijinul si ajutorul vostru.
Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va ocroteasca pe toti .

Raluca spunea...

Poate ca ati incercat deja, dar ma gandeam...cu remedii homeopate nu s-ar putea face nimic?Oameni precum dl. dr. Pavel Chirila ar sti mai multe pe acest subiect... Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine prin aceasta incercare!

Anca-Ioana Sandu spunea...

am postat linkul catre acest blog pe blogul meu. l-am pus si sub titlu ca sa apara mereu, indiferent de ce voi posta dupa.
multa multa sanatate si putere!

Ady spunea...

Va multumim ! Inseamna mult pentru noi tot acest ajutor din partea voastra !
Mama incepe sa aiba tot mai des ameteli si dureri foarte mari de cap , speram din toata inima sa reusim sa strangem suma necesara la timp .

Alexandra spunea...

Am publicat si eu un scurt articol si am sa trimit niste bani intr-un cont sapataman viitoare. Va doresc multa putere si sanatate, Dumnezeu sa va aiba in paza!

Camelia spunea...

V-am pus pe blog o caseta cu afisul, sper sa ajute. Multa sanatate!

Apicultura video spunea...

Sunt Alaturi de voi, o sa postez articol pe blogul meu apiculturavideo.blogspot.com ! Doamne ajuta si un Paste Fericit!

Filip - Calauza Ortodoxa spunea...

Buna ziua. Suntem si noi alaturi de dvs. Iar ca sa venim in ajutor am pus la noi pe site un banner.

Vom pune si un articol pe site plus ca o sa va pomenim la rugaciune. Nadajduim ca prin ajutorl lui Dumnezeu si bunavoinata celor ce vor sa ajute se vor strange banii atat de necesari.

Doamne ajuta si rabdare in ispite!

catalina spunea...

buna ziua,as dori sa stiu cum au evoluat lucrurile,de cati bani mai e nevoie si care a fost evolutia medicala pana in prezent.poate puteti pune pe site date despre care e situatia actuala.multumesc.